top of page
Unknown Track - Unknown Artist
00:0000:00

ČIŠĆENJE, PUNJENJE I PROGRAMIRANJE

 
Kamen temeljito očistimo na način da ga ostavimo 24 sata u čaši slane vode (Kamenu dodaš toliko soli da ga prekrije, potom ga preliješ sa vodom).

 
Kamen nakon 24 sata u slanoj vodi uzmemo iz čaše te ga stavimo pod tekuću vodu najmanje 10 minuta. Ako imate mogućnost da Kamen punite u čistom potoku se učinak punjenja poveća. Tijekom ispiranja ga može očistiti četkom, da uklonite sol koja se po mogućnosti ne bi isprala vodom.

 
Vrlo važno je da Kamen ostavljamo na Sunčanoj Svjetlosti (barem) jedan sat. S ovim postupkom se Solarna Energija pohrani u Silicijevoj bazi Kamena i mu daje puno veću snagu i učinkovitost. Napuni se također kod punog mjeseca (jedan do dva dana prije punog mjeseca).


 

Kamen je izgrađen na bazi Silicija, što znači pamćenje. Nakon punjenja Kamena na Suncu Programiramo ga sa riječima ili molitvom. Kamenu povjerimo svoju svrhu ili cilj, te ga molimo da nam sa Svjetlošću i Vidovitošću pomaže. Želje i ciljevi ne smiju biti povezani s materijalnim svijetom. Kamen možemo programirati bezbroj puta, koliko želimo (mogućnost svaki dan).

Postupak čišćenja možemo ponoviti više puta godišnje (Kamenje se ne uprlja u slučaju da ga dodiruju drugi ljudi, usprkos tome ga svejedno isperemo s vodom iz slavine). Kamen punimo vodom i Sunčanom Svjetlošću barem jednom ili dva puta mjesečno. Za maksimalan utjecaj je Kamen preporučljivo nositi u području SRCA.

Čišćenje

Punjenje Vodom

Punjenje Suncem

Programiranje Kamenja

bottom of page