top of page
Creation Of Earth - Thomas Bergersen
00:0000:00

Tektit je vrlo lijep svjetleći ostatak velikog transformiranog Asteroida (pronađeni su u različitim oblikama i veličinama). Oko sebe emitira vrlo jaku narančastu auru iako je izvana crne boje, zbog zgusnute SVJETLOSTI, koja se nalazi u njemu, pa je u stvarnosti njegova unutrašnjost narančaste boje, na tankim mjestima prelazi u žutu, čak i u vrlo blagu zelenu boju. Zbog visoke gustoće je njegova struktura vrlo čvrsta. Čak s dijamantnim svrdlom, kroz njega jedva izbušiš rupu bez da bi ga uništio ili potpuno skrhao.

 

Tektit djeluje s vrlo snažnom Energijom i snažnom frekvencijskom vibracijom OM te oko sebe prožima sve  tvrdoglavo i okrutno. Crnoj magiji, urocima, tami i svemu slabom potpuno oduzme snagu te onemogući njihovo djelovanje, jer potonje preuzima s toliko SVJETLOSTI da čak ponovno uspostavlja Red i Ravnotežu. Tektita ne može nositi svatko, jer mu sa svojom prisutnošću jednostavno ne dopušta činiti loše odnosno ga sprječava da šteti sebi, svojim bližnjima ili okolici. S Tektitom tvoje namjere i postupci mogu biti samo Dobri i Pozitivni. Daje ti nevjerojatan zanos, vjetar u leđa i brzinu Svjetlosti, ako je svrha toga dobra namjera ili pozitivan čin, u suprotnom te počinje iznutra vrlo stezati. Savjest te počne snažno upozoravati da nešto ne radiš dobro, te uz pomoć Tektita i njegova snage opet vrati natrag na pravi put. Tektit je najuspješniji u liječenju najvećih emocionalnih (duševnih) i fizičkih (tjelesnih) ovisnosti (teške droge, alkohol, epilepsija, itd.) te je zaštita od svega zla. Nevjerojatno je dobar dodatak na sastancima, ozbiljnim razgovorima, sudovima itd., jer ti daje uvid u ono što je ispravno i pravedno. Prožima te sa Mudrošću, istinom te pravednošću. Idealan je za zaštitu svih vrsta zračenja. Ukoliko Tektite položiš oko kreveta odnosno sobe ili objekta u Krugu ili u obliku Mandale, najmanje 6, 12 ili 24, plus 1, dobivaš vrlo jaku zaštitu. Najveće uvijek stavljaš na sjever i jug te u Centar. Kao Mandala je mišljeno više Krugova. Na primjer: vanjski Krug sadrži 12, unutarnji 6 i najveći Tektit kao Centar u sredini. Veći i teži djeluju snažnije. Takve zaštite u obliku kruga ili Mandale su vrlo jake pred udarima svega slabog što srlja na nas odnosno na cijeli prostor, objekat ili okolicu.

 

Sa Tektitom ponovo nađemo samoga sebe, LJUBAV prema Bližnjemu, vezu sa STVORITELJEM, polako prestanu svi problemi, brige i financijski problemi. Tektit je prekrasno oruđe i putnik iz starog u novo, iz materijalnog u DUHOVNO, iz svega slaboga u DOBRO, uz to te napuni sa MIROM, s velikim osjećajem Sigurnosti i Snagom MUDROSTI VJEČNE NEUNIŠTIVE SVJETLOSTI.

bottom of page