top of page
Waiting Between Worlds - Zack Hemsey
00:0000:00

Irgizit je Zvjezdani Kamen odnosno ostatak velikog Asteroida u kojem je SVJETLOST puno koncentriranija nego u drugim Tektitima. Stoga je i puno jači. Kroz tanki sloj Irgizita gotovo ne možeš vidjeti boju. Njegova je boja veoma zgusnuta žutozelena do tamno narančasta. Djeluje slično kao i drugi Tektiti, ali se zbog jako koncentrirane SVJETLOSTI njegova prisutnost puno osjetljivije odražava na pojedincu i okolini. Poklanja ti neopisivu sigurnost u najtežim trenucima ili situacijama te snažno ti diže razinu svijesti o tome što je ispravno i dobro. Lako možeš napustiti dualnost i osjetiti JEDINSTVO Života kao jednu veliku povezanu obitelj svih koji žive na našom Planetu i u cijelom svemiru. Vrlo uspješno ti pomaže kod emocionalnih, psihičkih i drugih zdravstvenih nevolja. Preporučujem ga svima koji su usamljeni ili u strahu od budućnosti, jer daje hrabrost i veliku sigurnost, uz koju nestaje svaki strah, bilo koje vrste ili oblika.

 

Irgiziti se nalaze u udaljenijem i rijetko naseljenom jugozapadnom području Kazahstana, u provinciji Aktobe blizu sela Irgiz. Asteroid je pao prije oko 900.000 godina i stvorio 2 km dubok Zamanšin krater (unutarnji promjer kruga 7 km, vanjski promjer kruga 14 km). Irgizite možemo, poput Darwinovih Tektita, naći u samom krateru. Na našoj ekspediciji u Kazahstan uglavnom smo pronašli male primjerke, ali velikom srećom i neke veće. Teško ih je dobiti i nema ih puno.

 

Irgizit te fascinira svojim oblikom te predivno lijepim, visokim vanjskim sjajem. Iako je izvana crn, na veoma tankih slojevima odnosno rubovima može se zapravo vidjeti zelenu, žutu i narančastu boju. Snažan utjecaj ima na drugi, treći i četvrti energetski centar svijesti (njegovo je djelovanje opisano u Zvjezdani Mandali).

46.0.jpg
28.0.jpg
27.0.jpg
bottom of page