Waiting Between Worlds - Zack Hemsey
00:00 / 00:00

Irgizit je vrsta tranformiranog Asteroida u kojem je SVJETLOST mnogo zgusnutija nego u ostalim Tektitima. Zbog toga je on i mnogo snažniji. Kroz tanak sloj Irgizita ne vidi se boja. Djeluje slično kao ostali Tektiti, ali zbog vrlo zgusnute SVJETLOSTI, njegova prisutnost se mnogo osjetnije odražava na pojedinca i okolinu. Pruža neopisivu sigurnost u najtežim trenucima ili situacijama, te intenzivno Osvješćuje o tome što je istinsko i dobro. S lakoćom možeš napustiti dvojnost, te osjetiti JEDINSTVENOST života, kao jednu veliku povezanu obitelj svega živoga na našoj Planeti i u cijelom Svemiru.
 

Vrlo uspješno pomaže kod emocionalnih, psihičkih i ostalih zdravstvenih problema. Preporučujem ga svima koji su usamljeni ili se boje budućnosti, jer daje hrabrost i snažan osjećaj sigurnosti, pred kojim nestaje svaki strah, bez obzira na vrstu i oblik.

 

Irgiziti se nalaze u udaljenom i slabo naseljenom području jugozapadnog Kazahstana, u blizini sela Irgiz. Asteroid je pao prije cca. 900.000 godina, i ustvario 2km duboki Zhamanshin krater (unutarnji promjer kruga 7 km, vanjski promjer kruga 14km). Poput Darwinovog Tektita, Irgiziti se nalaze unutar samog kratera. Na našoj ekspediciji u Kazahstanu, uspjeli smo pronaći uglavnom male primjerke, ali sa puno sreće smo pronašli i neke od većih primjeraka - neke od najvećih primjeraka pronađenih do sada. Vrlo ih je teško naći i nema ih mnogo.

 

Irgizit fascinira svojim oblikom i čudesno lijepim visokim vanjskim sjajem. Premda je izvana crn, zapravo, na vrlo tankim slojevima odnosno rubovima, može se vidjeti narančasta boja. Ima vrlo snažan utjecaj na prva tri Energetska Centara Svijesti (njihovo djelovanje opisano je u Zvjezdanoj Mandali).

Onosmil Zlatobor