top of page
Saos - Paralogue
00:0000:00

Anđeoski Kristal vrsta je Gorskog Kristala (Kvarca) koji se razlikuje od drugih Kvarcnih Kristala po prisutnosti meke bijele crte koja vodi kroz sredinu, plosnatosti, velikoj čistoći i svestranim pravilnim piramidno tetra-, penta- i heksagonalnim oblicima. Naziva se i Vlaknasti Kvarc. Vrlo je rijedak i tražen. Spada među najvažnije ljekovito kamenje iz obitelji Gorskih Kristala. Vrlo se dobro može programirati i moćan je pripomočak kod samoliječanja i jačanja ljekovitih svojstava. Može se programirati za različite namjene liječenja, dosezanje do jedne ili više viših razina i otvaranje svih Energetskih Centara Savjesti (čakri). Zbog njegove visoke čistoće i Bijele Svjetlosti programi se očuvaju dulje vrijeme.

 

Kristal upotrebljava se za tjelesnu, Duševnu i emocionalnu stabilnost te pomaže u odstranjivanju nezdravih emocionalnih blokada. Mogu se programirati tako da osigurava zaštitu od tjelesnih poremećaja pojedinaca, a primjeran je i za zaštitu prostora i mjesta. Prijenos i nošenje u području SRCA najučinkovitije je i najkorisnije. Anđeoski Kristal idealan je za širenje Svijesti i dopiranje do viših vibracijskih razina. Nastanak i rast tih Kristala te njihovi unutarnji zapisi zemaljskih promjena čine ih idealnim alatom za dobivanje informacija o trenutačnim i budućim fizikalnim i vibracijskim pomacima Zemlje.

 

Anđeoski Kristal vrlo snažno utječe na pluća i disanje. Osobito je učinkovit kod liječenja Astme. Sa pravilnom upotrebom rezultati su vrlo učinkoviti. Vrlo se dobro ponaša i kod zacjeljivanja loma kosti, mišićnih ozljeda, olakšava oporavak tijela na svim razinama, osobito nakon kirurških zahvata. Zbog čistine Svjetlosti usklađuje sa svim Kamenjem i Kristalima, a prije svega djeluje kao generator ojačanja moči za sve. 

bottom of page