top of page
Shine On You Crazy Diamond - Pink Floyd
00:0000:00

Prije otprilike 15 milijuna godina je iz Svemira na naš planet na području Njemačke i Češke, stigao Asteroid lijepe zelene boje, s vrlo visokim sadržajem Silicija (poput našeg mozga). Zovemo ga Moldavit ili Vltavin (po rijeci Vltavi). Došao je sa plemenitom svrhom i svakome tko ga prihvati prosljeđuje važnu poruku, i još mnogo više.

 

Moldavit je zgusnuta ČISTA LJUBAV i sa svojom zelenom aurom vrlo jako utječe na SRČANU čakru (jezgra svih ostalih šest ljudskih Energetskih Centara Savjesti), i na taj način Oslobađa Dušu te donosi Mir, Mentalno i fizičko zdravlje. Ističe se kao jedan od najmoćnijih alata za ozdravljenje i uklanjanje boli (unutarnji organi, zubobolja, glavobolja, itd.). Veći i teži Moldavit ima jači utjecaj. Pojedinci ga najbolje osjećaju u dlanu, a trajniji učinak i najuspješniji utjecaj postiže viseći na ogrlici spuštenoj u području SRCA. Najjače ga možemo osjetiti na čelu, gdje se, ukoliko se očistiš svih negativnih misli, briga i problema, može otvoriti pogled prema Nevidljivom odnosno Vidovitosti. Oko tebe postavljeni u krugu kao 6 ili 12 krakova Mandala djeluju najjače pri liječenju, opuštanju, meditaciji, zaštiti od zračenja, san postaje dublji i stvaran odnosno Vidovit ili čak može postati Proročanski.

Moldavit djeluje s vrlo snažnom suptilnom vibracijom visokih tonova, koja može pomoći da se preko SRCA podigneš na najviša Duhovna Područja do samoga SREDIŠTA VJEČNE SVJETLOSTI koja prožima sve što postoji u čitavoj BESKONAČNOSTI. Povezuje te sa tebi vrlo sličnim iznutra najvišim Anđeoskim Duhovima, s JEZGROM čitavoga STVARSTVA, sa samim STVORITELJEM, i te na taj način učini vrlo sretnim. Poštenog i strogog Boga ti učini DOBROG, MILOSRDNOG i NAJBRIŽNIJEG OCA. Postepeno postaješ LJUBAV i MUDROST u tebi se jača. SUOSJEĆANJE i LJUBAV, se ti mogu razviti do najvišeg stupnja, tako da si u stanju učiniti najteže radnje, kao što je primjerice, OPRAŠTANJE, UZVRAČANJE DOBRA za zlo i slično.

 

Moldavit te stavlja na put koji te dovodi do željenog Odredišta do Biti svega što postoji, do Ponovnog Rođenja (DUHOVNOG BUĐENJA), do SAVRŠENSTVA.

bottom of page