top of page
Shine On You Crazy Diamond - Pink Floyd
00:0000:00

Prije otprilike 15 milijuna godina je iz svemira na naš planet na području Njemačke i Češke, stigao asteroid lijepe zelene boje, s vrlo visokim sadržajem silicija (poput našeg mozga). Zovemo ga Moldavit ili Vltavin (po rijeci Vltavi). Došao je sa plemenitom svrhom i svakome tko ga prihvati prosljeđuje važnu poruku, i još mnogo više.

 

Moldavit je zgusnuta čista ljubav i sa svojom zelenom aurom vrlo jako utječe na srčanu čakru (jezgra svih ostalih šest ljudskih energetskih centara savjesti), i na taj način oslobađa dušu te donosi mir, mentalno i fizičko zdravlje. Ističe se kao jedan od najmoćnijih alata za ozdravljenje i uklanjanje boli (unutarnji organi, zubobolja, glavobolja, itd.). Veći i teži Moldavit ima jači utjecaj. Pojedinci ga najbolje osjećaju u dlanu, a trajniji učinak i najuspješniji utjecaj postiže viseći na ogrlici spuštenoj u području SRCA. Najjače ga možemo osjetiti na čelu, gdje se, ukoliko se očistiš svih negativnih misli, briga i problema, može otvoriti pogled prema nevidljivom odnosno vidovitosti. Oko tebe postavljeni u krugu kao 6 ili 12 krakova mandala djeluju najjače pri liječenju, opuštanju, meditaciji, zaštiti od zračenja, san postaje dublji i stvaran odnosno vidovit ili čak može postati proročanski.

Moldavit djeluje s vrlo snažnom suptilnom vibracijom visokih tonova, koja može pomoći da se preko SRCA podigneš na najviša duhovna područja do samoga središtva VJEČNE SVJETLOSTI koja prožima sve što postoji u čitavoj beskonačnosti. Povezuje te sa tebi vrlo sličnim iznutra najvišim anđeoskim duhovima, s jezgrom čitavoga stvarstva, sa samim STVORITELJEM, i te na taj način učini vrlo sretnim. Poštenog i strogog Boga ti učini dobrog, milosrdnog i nejbrižnijeg Oca. Postepeno postaješ Ljubav i mudrost u tebi se jača. Suosječanje i ljubav, se ti mogu razviti do najvišeg stupnja, tako da si u stanju učiniti najteže radnje, kao što je primjerice, opraštanje, uzvračanje dobra za zlo i slično.

 

Moldavit te stavlja na put koji te dovodi do željenog odredišta, do biti svega što postoji, do ponovnog rođenja (duhovno buđenje), do savršenstva.

bottom of page