Echoes From The Void - E-Mantra
00:00 / 00:00

Kolumbijanit je sveti Kamen kolumbijskih Indijanaca iz plemena Muisca. Indijanci ga zovu "Piedra Rayo", što znači "Kamen Munje". Povezan je sa svetim, Božjim izvorom. Iscelitelji ga upotrebljavaju za komunikaciju s nevidljivim. U komparativnom istraživanju na Odjelu za Geologiju otkrili smo da se radi o vrlo starom Obsidijanu s oblikom Tektita (Pseudotektit). Zanimljivo je da je tako dugo preživio u zemlji i proveo nevjerojatnih 30 milijuna godina (Obsidijan je po prirodi vrlo nestabilan i rijetko prelazi nekoliko milijuna godina). Kolumbijanit je vrlo jedinstven, čist i rijedak prirodni biser. Mnogo je rjeđi od Moldavita i Safordita.

 

Po pisanju nekih, riječ je o Cinta Mani Kamenju iz Sanskrta, čije proročanstvo se spominje u Budizmu, kao i u Hinduizmu. Prema drevnim spisima riječ je o 1 od 4 relikvije, koje su bile dane s neba ljudima da bi pridobili Božje Milosrđe nad svim Životom koji ih okružuje. U Tibetu kažu da je moć tog kamena među ljude donijela Dharmu koja predstavlja SREDIŠTE BESKONAČNOSTI. Na zapadu ga neki zbog njegove velike dobi nazivaju Kamen Mudrosti ili na engleskom „Philosopher's Stone“, koji još od početka vremena traže svi alkemičari, no Kamen Mudrosti je nemoguće pronaći ako ga ne tražiš u sebi. Pravilno razumijevanje Cinta Mani može ti pomoći da se usmjeriš od vanjskog traženja istine k unutrašnjem. Kamen Mudrosti, u stvari, sastavljaju ljudske Suze Spoznaje. Po proročanstvu Cinta Mani, Energija će se mijenjati kako Kamenje u ljudima podiže Milost, i cijeli svijet prepoznajući vlastite slabosti će plakati nad sobom.

Kamenje smo primili s velikim poštovanjem na ekspediciji Društva u Kolumbiji. Dotadašnji vlasnici imali su ih u posjedi 8 godina i nisu ih nudili nikome. Prema njihovoj priči, Kamenje je bilo iskopano prije 25 godina u blizini grada Cali (Valle del Cauca). U Kolumbiji smo ga dobili sa posvetom, uz djelomičnu zamjenu sa Moldavitima. Kamenje nas je pozvalo da ga dovedemo 
u Sloveniju s višom svrhom. Odakle će biti razbacani po Europi i ostalim kontinentima kao snažna pomoć za Podizanje Svijesti i Izlječavanje čitavog Planeta. Ovaj rijedak i dragocjen Kamen ima vrlo visoku vibraciju u usporedbi s drugim Energetskim Kamenjem. Donosi Božje milosrđe za sav Život, jer dolazi iz Središnje Zemaljske pogonske Energije. Sa svojom nježnom narančastom i ljubičastom bojom, visokim vanjskim sjajem, snažnim odrazom Svjetlosti i prelijepim ornamentnim oblicima stvara vrlo jak magnet. Privlači pažnju svakog u njegovoj blizini. Kojima je namijenjen, njime može prvi put u životu osjetiti duboku Suosjećajnost preko Milosti Božije. Sa pravilnim rukovanjem i nagovaranjem pruža ti mogućnost, da se podigneš do najviših unutarnjih osjećaja. Možeš doživjeti vizije zbog kojih su Suze neizbježne. Sam sam to više puta vrlo snažno doživio. Imao sam nepredviđene vizije i osjećanje koje se počelo aktivirati u blizini Kamenja. Vizije su uvijek bile praćene Suzama Svjesnosti i prepoznavanja Istine na višem Emocionalnom Duhovnom nivou. Bilo mi je lako osječati drugog čovjeka, biljku ili životinju. Najviše od svega, vrlo sam snažno osjećao krugove patnje svih živih bića na zemlji.

Zahvala za to što smo prvi put u Europu donijeli više tog Kamenja ide ponajprije profesoru Nanoengineeringa sa Sveučilišta u Kaliju koji nas je vrlo gostoljubivo primio, usmjeravao, davao upute i pazio na nas jer je Kolumbija opasna zemlja puna zamki. Obzirom da su količine ovog Kamenja ograničene, vjerujemo da su namijenjeni ljudima koji imaju više Duhovno poslanstvo. 

 

Onohej Zlatove