Echoes From The Void - E-Mantra
00:0000:00

Kolumbijanit je sveti Kamen kolumbijskih Indijanaca iz plemena Muisca. Indijanci ga zovu "Piedra Rayo", što znači "Kamen Munje". Povezan je sa svetim, Božjim izvorom. Iscjelitelji ga upotrebljavaju za komunikaciju s nevidljivim.

 

Komparativnim istraživanjem na Odjelu za geologiju otkrili smo da se radi o vrlo starom Obsidijanu s oblikom Tektita (Pseudotektit). Zanimljivo je da je tako dugo preživio u zemlji te izdržao nevjerojatnih 30 milijuna godina (Obsidijan je po prirodi vrlo nestabilan i rijetko preživi nekoliko milijuna godina). Kolumbijanit je vrlo čist i rijedak prirodni Energetski biser. Mnogo je rjeđi od Moldavita i Safordita.

Prema pisanju nekih, riječ je o Cintamani Kamenju iz Sanskrta, čije proročanstvo se spominje u Budizmu, kao i u Hinduizmu. Prema drevnim spisima, riječ je o 1 od 4 relikvija koje su bile dane s neba ljudima, kako bi pridobili Božje Milosrđe nad svim Životom koji ih okružuje. U Tibetu kažu da je moć tog kamena među ljude donijela Dharmu koja predstavlja SREDIŠTE BESKONAČNOSTI. Na zapadu ga neki zbog njegove velike starosti nazivaju Kamen Mudrosti, ili na engleskom „Philosopher's Stone“, koji već od početka vremena traže svi alkemičari, ali Kamen Mudrosti je nemoguće pronaći ako ga ne tražiš u sebi. Pravilno razumijevanje Cintamani može ti pomoći da se usmjeriš od vanjskog traženja istine k unutrašnjem. Kamen Mudrosti, u stvari, sastavljaju ljudske Suze Spoznaje. Po proročanstvu Cintamani Energija će se mijenjati kada bude Kamenje u ljudima podiglo Milost, i svijet, prepoznajući vlastite slabosti, bude plakao sam nad sobom.

Kamenje smo s velikim poštovanjem primili na četiri ekspedicija Društva u Kolumbiji. Prema njihovoj priči, Kamenje je bilo iskopano prije 30 godina u blizini grada Cali (Valle del Cauca). U Kolumbiji smo Kamenje dobili posvećeno, uz djelomičnu zamjenu za Moldavite. Kamenje nas je pozvalo da ga donesemo u Sloveniju s višom svrhom i odakle će biti raspršeno i po Europi i ostalim kontinentima kao snažno sredstvo u podizanju ljudske svijesti. Ovaj rijedak i dragocjen Kamen ima vrlo visoku vibraciju u usporedbi s drugim Zvjezdanim Kamenjem. Oni kojim je namijenjen može po prvi put u životu osjetiti duboku Suosjećanje kroz Božju milost. Pravilnim rukovanjem i nagovaranjem pruža ti mogućnost da se podigneš do najviših unutarnjih Duhovnih osjećaja. Doživjeti možeš vizije, zbog kojih su Suze neizbježne. Ja sam to više puta vrlo snažno doživio. Imao sam nepredviđene vizije i dubok osjećaj koji se počeo aktivirati u blizini Kamenja. Vizije su uvijek bile praćene Suzama Svjesnosti i prepoznavanja Istine na višem Emocionalnom Duhovnom nivou. Bilo mi je lako osjećati drugog čovjeka, biljku ili životinju. Prije svega, vrlo sam snažno osjećao krugove patnje svih živih bića na zemlji.

Zahvala za to što smo prvi put u Europu donijeli više tog Kamenja ide ponajprije profesoru sa Sveučilišta u Kaliju koji nas je vrlo gostoljubivo primio, usmjeravao, davao nam upute i pazio na nas, jer je Kolumbija opasna zemlja puna zamki. S obzirom na to da su količine ovog Kamenja ograničene, vjerujemo da su namijenjeni ljudima koji nose u sebi više Duhovno poslanstvo.

 

Onohej Zlatove