Any Lounge Color - Lounge Pilots
00:00 / 00:00

Bijeli Ljiljan se kao predstavnik čistoće kroz povijest sve do danas koristio još od antičkih vremena. U antičkoj Grčkoj su nevjeste nosile krunu ispletenu od cvjetova Bijelog Ljiljana i pšenice, što je simboliziralo plodnu čistoću. 

Absolute Bijelog Ljiljana ima dugu tradiciju i duboko ukorijenjeno mjesto u duhovnom istraživanju. Bijeli Ljiljan je pogotovo poznat po svojoj moći da prizove snove i lucidan san. Za željeni učinak ga je prije spavanja potrebno nekoliko puta udahnuti iz bočice i zadržati na nekoliko trenutaka. To može dovesti do lucidnih snova ili dubokog meditativnog stanja. Absolute Bijelog Ljiljana možemo miješati s drugim uljima koja također utječu na pojačani san. 

Ima brojna ljekovita svojstva, naročito ako ga miješamo s uljem Nevena. Tada djeluje ljekovito na sve vrste kožnih bolesti. Vrlo dobro i učinkovito se može koristiti za masažu, kupku, nakon kupke, protiv suhe pokožice i koljena, za hidrataciju lica, područja oko očiju i tretmane vrućim uljem. Samostalno ga možemo koristiti u difuzeru, kao parfem, za potpourri, itd. Vrlo se dobro koristi kao dodatak za izradu prirodnih kozmetičkih preparata. Ulje se u aromaterapiji koristi za liječenje depresije. Pomaže u stvaranju osjećaja skromnosti, sreće i sigurnosti.

Absolute Bijeli Ljiljan je zapadnom svijetu prvi puta predstavljen iz Japana. Tijekom postupka ekstrakcije svježi, potpuno otvoreni cvjetovi se polažu na pladnjeve prekrivene slojem palminog ulja. Eterično ulje cvjetnih listova Bijelog Ljiljana se polako seli na palmino ulje, a postupak se ponavlja dok palmino ulje nije u potpunosti zasićeno uljem Bijelog Ljiljana. Zatim se ulje Bijelog Ljiljana alkoholom odvaja od palminog ulja, koji nakon završenog postupka ishlapi te tako dobijemo čisti ekstrakt Bijelog Ljiljana, odnosno Absolute. 

Absoluti su mješavine čistih biljnih esencija i prirodnih ulja. Ulja su proizvedena u kontroliranom sterilnom okolišu i ne ostavljaju ostatke u pozadini. To omogućuje sigurnost ovih vrlo koncentriranih Ekstrakata za UM, tijelo i DUH.